Theater Gnaffel

Mimosastraat 1

8013 SB Zwolle

T038 45 48 727

Einfo@gnaffel.nl

Nachtverhaal

Nachtverhaal is een magisch-realistisch sprookje vol grappige en vreemde figuren, spannende wendingen en een heerlijk romantisch slot. De voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige en bekroonde boek van Paul Biegel. Het boek vormt de inspiratie voor een speelse en kleurrijke voorstelling over een grote fantasievolle wereld die dichter bij ons ligt dan we denken.

Nachtverhaal gaat over Kabouter, Pad en Rat. Ze wonen in hetzelfde huis: Pad en Rat in de kelder, Kabouter op zolder. Het zijn vrienden. Op een nacht komt een verdwaalde Fee bij Kabouter aanvliegen. Ze wil graag blijven, maar Kabouter wil dat niet. Feeën zijn tenslotte gevaarlijk. Maar dat durft hij niet te zeggen. Als de Fee haar betoverende verhalen begint te vertellen, kan Kabouter niet meer stoppen met luisteren. Wat moet hij doen? Hij moet liegen tegen zijn vrienden; zijn leventje staat op zijn kop. Maar Rat en Pad vertrouwen het zaakje niet en gaan op onderzoek uit.

Voor iedereen vanaf 4 jaar.

 

Theater Gnaffel is aangesloten bij KIJKUIT

KIJKUIT is het marketingcollectief van negentien Nederlandse gesubsidieerde jeugdproducenten. Zij heeft als doel podiumkunsten voor kinderen van 4 tot 14 jaar beter bij het publiek onder de aandacht te brengen. Uitgangspunten daarbij zijn het stimuleren van theaterbezoek in Nederland door ouders, opa’s, oma’s en (klein)kinderen én versterken van de marketing van de individuele gezelschappen door de kracht van het collectief.

 

Reacties via Facebook

Geef een reactie