Poserende poppen (Annemarth)

Gnaffel_Gedonderdag_pr-beeld_zonder-logos

Vanaf vandaag tot en met de première van Gedonderdag, op zaterdag 27 september, verschijnt er regelmatig een blog over het maakproces van de voorstelling. Op deze manier willen we je een idee geven van wat er allemaal achter de schermen plaatsvindt. Annemarth Velds, medewerker marketing & publiciteit, trapt af!

“Vorige week was de eerste werkweek na de vakantie. Naast een training voor onze database, enkele afspraken en wat voorbereidingen voor het Stadsfestival, stond deze week voor mij vooral in het teken van het publiciteitsmateriaal van Gedonderdag. Binnenkort moet dit namelijk bij de theaters liggen. Onze vormgeefster, Marie-Louise de Bruijn van Gravue, was voor de vakantie al begonnen met het ontwerp voor de flyer en poster. Nu moest het verder worden ingevuld, afgestemd en afgewerkt.

Ook een foto voor de flyer en poster ontbrak nog. Woensdag kwam daarom fotograaf Erik Franssen. Poppen uit de voorstelling poseerden geduldig als model totdat het gewenste beeld geschoten was. Marie-Louise kon vervolgens verder met het ontwerp, terwijl ik de teksten afmaakte en informatie controleerde. Na nog behoorlijk wat heen- en weer mailen om alles helemaal goed te krijgen, is het ontwerp nu klaar en naar de drukker. Binnenkort zien jullie het resultaat. Laten jullie weten wat je ervan vindt?”

 

In de volgende blog is het woord aan vormgeefster Jacqueline van Eeden.