Kennismaking nieuw bestuurslid: Marieke van Gent

Sinds kort maakt Marieke van Gent deel uit van het bestuur van Theater Gnaffel. Hieronder stelt ze zichzelf kort voor:

“Mijn naam is Marieke van Gent en ik woon met mijn twee kinderen in Hengelo. Ik ben eigenaar van digitaal projectbureau IT Efficiency, waar we culturele organisaties ondersteunen met I(C)T-projecten. Na jaren bestuursfuncties binnen Ladies` Circle International te hebben vervuld, zocht ik een nieuwe organisatie waar ik mij voor kan inzetten. Mijn affiniteit met de culturele sector bracht me bij deze bestuursfunctie in Overijssel.

In mijn rol als algemeen lid ben ik onderdeel van de besluitvorming van het bestuur. In de eerste maanden is het voor mij vooral veel informatie opdoen en bekijken waar ik kan bijdragen. De activiteiten van Gnaffel spreken me erg aan, omdat ik het heel belangrijk vind dat de jeugd op een eenvoudige mooie manier toegang heeft tot cultureel aanbod. Dan kunnen ze ervaren hoe mooi het is om je even te verliezen in een theatervoorstelling.”

Binnenkort stellen we ook de andere bestuursleden van Gnaffel aan je voor!