De Tunnelkoning 8+

Een spannend verhaal over een lichtpuntje zijn in een onbekende wereld

Siem is boos!
 Boos op zijn ouders, omdat zij alleen aan zichzelf denken. Op zijn broer die alles mag. Op zijn hond, omdat ie oud is en doodgaat. Omdat niemand hem begrijpt en hij altijd lastig gevonden wordt.
Op een dag bedenkt hij een puik plan. Hij gaat vandaag niet naar school maar springt op de trein richting de grote stad. Dan komt Siem in een magische nieuwe wereld terecht.

In de donkere spoortunnel verdwijnt een raar wezen dat schichtig om zich heen kijkt.
Siem besluit er achteraan te gaan en komt terecht in een donker gangen- stelsel. Hier leert hij de Tunnelmensen kennen. Ze zijn net als Siem. Boven de grond was het moeilijk vertoeven en werden ze, net als Siem, niet begrepen. Onder de grond hebben ze een eigen universum gecreëerd zonder oordelen en regels. Siem verovert al snel hun harten met zijn heldere inzichten en zijn sappige verhalen van ‘boven’.

De Tunnelkoning is een verhaal over een stuurse jongen die in de echte wereld als moeilijk wordt bestempeld. De voorstelling gaat over gezien worden, ook als je anders bent, en dat je respect verdient door gewoon jezelf te zijn.

Speelperiode: Oktober 2019 t/m januari 2020
Duur: 60 minuten

Credits

Regie: Rob Vriens
Tekst: George Elias Tobal
Spel: Jules van Rijn, Elout Hol, Marike van Weelden

Boekingen via www.stipproducties.nl

Bekijk hieronder alvast een sfeerimpressie van de voorstelling

Reacties via Facebook

Reacties