Activiteiten in premièreweekend Biggels en Tuiten

Op 21 en 22 februari is het premièreweekend van de nieuwe voorstelling Biggels en Tuiten (4+), een coproductie met Tryater. Biggels en Tuiten is een vrolijke en troostende voorstelling over tranen. Over hoe zout ze zijn, of ze opraken, hoe mooi huilen is of hoe onhandig. Dat tuiten op een regenbui lijkt en biggelen een beetje kietelt.

Voorafgaand aan de voorstellingen zijn er allerlei activiteiten voor kinderen in de foyer van Theater Odeon. We organiseren samen met de Zwolse Theaters, Theatergroep Draadloos, Diff Dance Centre, ZoGemaakt en Rhythm & Music Muziekschool maar liefst vier workshops op 21 februari om 13.30 uur. Meer informatie is te vinden via deze link en opgeven kan via workshops@zwolsetheaters.nl. Vermeld in het bericht de naam van je kind(eren) en aan welke workshop hij of zij het liefste wil deelnemen. Geef daarnaast ook een tweede voorkeur aan.

Op zondag 22 februari om 13.30 uur alleen de workshop van Theater Gnaffel. Aanmelden hiervoor is wenselijk en kan eveneens via het e-mailadres workshops@zwolsetheaters.nl. Vol = vol!

Kaarten voor de voorstellingen op 21 en 22 februari om 14.30 uur zijn verkrijgbaar op www.zwolsetheaters.nl, telefonisch via 038-4288288 en aan de kassa (openingstijden: di t/m za van 10.00-17.00 uur). Na de premièrevoorstellingen in Theater Odeon in Zwolle gaat de voorstelling op tournee in Nederland en België langs theaters en scholen. Bekijk hier de speellijst.