De oude Librije wordt Villa Kakelbont!

Op zaterdag 6 en zondag 7 juni zijn we met de voorstelling Villa Kakelbont te zien op festival Zwolle Unlimited. Villa Kakelbont is een hilarische en soms ook gevoelige vertelling over een stoere meid met een eigen wil die zelf haar pad kiest. Met bizarre ontmoetingen en de warmte van een goed gezongen brutaal lied. We spelen op een bijzondere locatie, namelijk het voormalige pand van De Librije aan het Broerenkerkplein.

Villa Kakelbont (6+)

Lotti springt op een stormachtige zomeravond uit haar slaapkamerraam en laat haar ouders in hun sop gaarkoken. Eigenwijs en vastberaden speurt ze naar een huis waarin ze precies past, als een sleutel in het slot. Daar heeft ze niemand nodig en is ze gelukkig.

Haar avontuurlijke reis voert langs drie zingende motten met een gevaarlijke en briljante circusact en een mysterieuze vrouw met rode vlechten in een oud hotel. Lotti ontdekt dat ze soms niet ver hoeft te zoeken om thuis te zijn.

De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

Informatie & verkoop

za. 6 juni om 15.00 uur
zo. 7 juni om 11.30 en 15.00 uur
Locatie: het voormalige pand van restaurant De Librije, Broerenkerkplein
Toegang: 6 festivalmunten (€ 1,20 per stuk), inclusief een gratis pannenkoek op het Smulerf op vertoon van je toegangsbewijs.

De munten zijn verkrijgbaar bij de informatiestands op het festivalterrein.

Je kunt tot en met 3 juni ook alvast plaatsen reserveren via publiciteit@gnaffel.nl. Vermeld daarbij je naam, telefoonnummer, de dag en tijd dat je de voorstelling wilt bezoeken en met hoeveel personen je komt.