Gnaffel zoekt stagiair marketing en publiciteit

Theater Gnaffel zoekt een stagiair marketing en publiciteit voor 2 à 3 dagen per week voor de periode begin februari t/m juni (in overleg). De stagiair marketing en publiciteit draait mee met de medewerker marketing en publiciteit, en heeft daarbij een eigen takenpakket met bijbehorende verantwoordelijkheden. We zoeken iemand die out-of-the box kan denken en het leuk vindt mee te denken over hoe we Gnaffel nog meer op de kaart kunnen zetten.

Het Zwolse gezelschap Theater Gnaffel maakt voorstellingen waarin mensgrote poppen op magische wijze tot leven komen. De poppen staan naast de acteurs op het toneel als gelijkwaardige personages. In de voorstellingen, in theaters, op scholen en bijzondere buitenlocaties, worden kinderen en volwassenen meegenomen naar een andere werkelijkheid. De voorstellingen doen een groot beroep op verwondering en verbeelding en zijn eigenzinnig en verrassend.

Taken:
– Mede-opzetten publiciteitsplan
– In overleg (ludieke) marketingacties bedenken voor voorstellingen (en uitvoeren en analyseren)
– Persberichten opstellen en versturen; free publicity genereren
– Databasebeheer
– Contact onderhouden met theaters over publiciteit
– Verspreiding publiciteitsmateriaal
– Website actueel houden
– Content voor social media bedenken en social media bijhouden
– Algemene ondersteuning kantoor- en voorstellingswerkzaamheden (telefoon opnemen, post verwerken, kaartverkoopstanden opvragen)
– Assisteren bij andere voorbijkomende werkzaamheden (online agenda’s, nieuwsbrief, planning, uitzoekwerk)
– Mogelijkheid om een eigen onderzoek te doen

Functie eisen: 
initiatiefrijk, aanpakker/stressbestendig, zelfstandig, flexibel, communicatief vaardig, goede schrijfvaardigheid, affiniteit met (jeugd)theater, nauwkeurig, volgt een relevante opleiding, HBO werk- en denkniveau (voorkeur 3e of 4e jaars).

Wij bieden: 
Een veelzijdige leerplek op het kantoor in Zwolle met ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid, binnen een klein, betrokken team van harde werkers. De mogelijkheid een netwerk op te bouwen binnen de podiumkunsten. Een onkosten/stagevergoeding van 100 of 150 euro per maand (afhankelijk van 2 of 3 dagen per week).

Spreekt dit je aan? Stuur dan uiterlijk 25 januari je motivatie en C.V. naar Annemarth Velds (medewerker marketing en publiciteit) via annemarth@gnaffel.nl