Help ons Freddie te vinden

Help! We zijn Freddie kwijt. Deze leuke zwerfhond speelt de hoofdrol in de nieuwe productie Freddie en de Worstenkoning en is nodig voor de premièrevoorstellingen in Schouwburg Odeon op 20 en 21 februari. We vragen daarom iedereen goed om zich heen te kijken en het te laten weten als je hem ergens ziet.

Afgelopen weekend is Freddie ontsnapt uit de theaterzaal. Toen de regisseur en spelers maandag kwamen om te repeteren, was Freddie nergens meer te bekennen. We missen Freddie heel erg en willen graag de première met hem kunnen spelen.

Informatie en kaartverkoop
We gaan er vanuit dat Freddie met jullie hulp snel bij ons terugkomt, op tijd voor de voorstellingen in Schouwburg Odeon in Zwolle. De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar. Kaarten à 10 euro kun je kopen via de website van de Zwolse theaters, telefonisch via 0900-1435 (€ 0,45 per minuut; ma-vr 9.00-21.00 uur, za & zo 10.00-20.00 uur) en aan de kassa van de schouwburg (dagelijks vanaf 10.00 uur). Beide dagen is er voorafgaand aan de voorstellingen een workshop. Deze kun je ook boeken bij het bestelproces op de website.

Naast de activiteiten van Theater Gnaffel is op 20 en 21 februari ook het Fantastisch Kinderfilm Festival in de foyer van Odeon, georganiseerd door het Fraterhuis. Voor iedereen wat te doen!