Ook Oma, mag ik mijn pop weer te zien

Naast VAN MIJ is ook Oma, mag ik mijn pop terug? (6+) dit najaar nog een paar keer te zien in de theaters. Oma, mag ik mijn pop terug? is een grappige en ontroerende voorstelling over Fien en haar oma, gebaseerd op het gelijknamige boek van Mark Haayema.

De voorstelling is op 24 oktober nog te zien in Schouwburg Ogterop in Meppel en op zondag 31 oktober in Theater Naat Piek in Uden. In België is de voorstelling op zaterdag 18 december te zien in C.C. De Bogaard in Sint Truiden. Bestel je kaarten via het betreffende theater en dan zien we je graag bij één van de voorstellingen.

**** Theaterkrant:
“Gnaffel slaagt er wonderwel in een pijnlijk onderwerp tot vermakelijk én indringend theater te maken, voor ouders en hun (klein)kinderen.” (Henri Drost, september 2015)

**** Het Parool:
“Oma’s verval is onherroepelijk, maar dankzij de zorgvuldige balans tussen humor en drama, tussen klein spel en grote emoties behoudt de voorstelling steeds haar lichtvoetigheid. Poëzie is hier gestoeld op nuchterheid, verdriet op berusting. Oma, mag ik mijn pop terug? biedt troost op de mooist denkbare manier.” (Joukje Akveld, 19 oktober 2016)