Gnaffel tijdens corona

Momenteel speelt onze voorstelling Robin Hood (en al onze andere voorstellingen) niet meer in de theaters. In verband met het coronavirus worden alle evenementen, dus ook theatervoorstellingen in heel Nederland afgelast.

Het Gnaffel team werkt zoveel mogelijk vanuit huis en is bereikbaar via mail. De voorstellingen gaan dan niet door, we zitten zeker niet stil. Zo starten 21 mei de repetities van VAN MIJ (met 1,5 m afstand), is er contact met de Zwolse Theaters over een zomerprogrammering en hebben we contact met scholen over Gandhi lesmateriaal.

Talentontwikkeling zit in het DNA van Gnaffel. Ook onze talenten gaan door! Valerie de Ridder en Roos Visser gaan afstuderen in digitale vorm en Rosalie-Anne heeft een film gemaakt van haar voorstelling ‘Een kijkje in mijn hoofd’. Deze wordt in september getoond en zo mogelijk gespeeld.

Oma Tiny
Op Facebook en Instagram kun je de filmpjes bekijken van Oma Tiny uit Oma mag ik mijn pop terug. Oma zit thuis in coronatijd en we kunnen haar volgen via filmpjes die we wekelijks uploaden. Met een lach en een traan.

Gnaffel TV
Of bekijk de leukste Gnaffelvoorstellingen op Gnaffel TV. We hebben zes registraties online gezet voor verschillende leeftijden.