Theater Gnaffel en Draadloos op festival Zwolle Unlimited

Foto Marlyn en Roodkapje

Van 30 mei tot en met 1 juni is er weer het festival Zwolle Unlimited, een weekend vol theater, muziek, verhalenvertellers en straatartiesten. Het oude stadscentrum van Zwolle wordt gevuld met wonderschone vertellingen, spannend theater, boeken, muziek en gezelligheid, culinaire proeverijen, brocante en sport.

Theater Gnaffel speelt tijdens dit weekend de voorstelling ‘Roodkapje en De Drie Biggetjes’, gebaseerd op de sprookjes van Roald Dahl. In deze sprookjes is alles anders dan normaal. Laat je meevoeren en laat je verrassen, want het verhaal gaat anders dan je had gedacht… Reuze spannend en een ware beleving voor jong en oud!Roodkapje en De Drie Biggetjes’ is te zien op vrijdag 30 mei om 17.30 uur, zaterdag 31 mei om 19.30 uur en zondag 1 juni om 13.30 uur op het Theaterplein Ter Pelkwijkpark. De voorstelling op vrijdag is voor genodigden. Op zaterdag en zondag bedraagt de toegang 7 euro. 

Op zondag 1 juni om 12.00 is Theater Gnaffel ook samen met Muppetstuff te zien op het buitenpodium met de voorstelling ‘Beesten Feesten!’ Hierin nemen we je mee op een muzikaal avontuur naar de boerderij. Kom (gratis) kijken en luisteren naar deze 3+ voorstelling met vrolijke liedjes, kleine en grote poppen en prachtige muziek. Zing en dans je mee?

Hiernaast is ook Theatergroep Draadloos met de voorstelling ‘En weg was je’ aanwezig op het festival. ‘En weg was je’ is een coproductie van Theatergroep Draadloos en Theater Gnaffel. In deze rebelse muzikale theatervoorstelling nemen de actrices van Draadloos je mee langs herkenbare grappige en kwetsbare situaties en ontdekken zo samen met jou wat afscheid nemen eigenlijk is. ‘En weg was je’ is vrijdagavond 30 mei te zien om 19.00 uur en zaterdag 31 mei op 15.30 uur. De toegang voor deze voorstelling is 4 euro.

Kom in het weekend van 30 mei t/m 1 juni ook kijken bij dit familiefestijn en geniet van de voorstellingen! In de voorverkoop zijn via Odeon De Spiegel Theaters kaarten verkrijgbaar voor de volgende voorstellingen:
– ‘Roodkapje en De Drie Biggetjes’  op zaterdag en zondag
– ‘En weg was je’  op zaterdag

Op de voorstellingsdagen kun je kaarten kopen aan de tent.

Kijk voor het complete programma op de website van Zwolle Unlimited.