Koningsdag en BFO 2016

Koningsdag
Op 27 april is Theater Gnaffel te zien met voorstellingen in Zwolle en Hasselt. In Hasselt spelen we Villa Kakelbont en in Zwolle Assepoester.

Villa Kakelbont (6+)
Villa Kakelbont is een hilarische en soms ook gevoelige vertelling over een stoere meid met een eigen wil die zelf haar pad kiest. Met bizarre ontmoetingen en de warmte van een goed gezongen brutaal lied.

Tijden: 10.30 en 13.30 uur
Locatie: De Linde, Hasselt
Kijk hier voor meer informatie over Koningsdag in Hasselt. 

Assepoester (6+)
Theater Gnaffel vertelt het klassieke verhaal van Assepoester in een eigentijdse versie van Roald Dahl. Als de beroemde Engelse schrijver zich met sprookjes gaat bemoeien, hoed je dan maar. Hij maakt er echt spannende verhalen van. Bij hem is Assepoester niet het verlegen meisje dat tot prinses wordt omgetoverd. En oude verhalen kunnen onverwachte staartjes hebben…

Tijden: 13.00, 14.30 en 16.00 uur
Locatie: Park Eekhout, Zwolle

Bevrijdingsfestival Overijssel
Vol trots presenteren Theater Gnaffel en Bevrijdingsfestival Overijssel op 5 mei een bijzonder project op de familie- en theaterweide. Van 12.00-17.00 uur kunnen kinderen en hun ouders komen dwalen en speuren in een speciaal afgezet gebied: het Wonderwoud. Hier gaat alles net even anders dan anders. Hoe speel je nou een spel zonder regels? Hoe maak je muziek zonder ritme en noten? En hoe ziet vrijheid er eigenlijk uit als je het zou tekenen? Aan de hand van een filosofische speurtocht vol vreemde wezens en wonderlijke vragen gaan ouders en kinderen op zoek naar antwoorden. Kijk voor meer informatie over het programma op de website van het Bevrijdingsfestival Overijssel.