Vacature medewerker marketing en publiciteit

Het Zwolse gezelschap Theater Gnaffel maakt voorstellingen waarin mensgrote poppen op magische wijze tot leven komen. De poppen staan naast de acteurs op het toneel als gelijkwaardige personages. In de voorstellingen, in theaters, op scholen en bijzondere buitenlocaties, worden kinderen en volwassenen meegenomen naar een andere werkelijkheid. De voorstellingen doen een groot beroep op verwondering en verbeelding en zijn eigenzinnig en verrassend.

Theater Gnaffel zoekt een medewerker en publiciteit voor 16 uur per week vanaf 1 mei 2019. We zoeken iemand met ervaring in marketing voor theatergezelschappen, die out-of-the box kan denken en het leuk vindt om mee te denken over hoe we Gnaffel nog meer op de kaart kunnen zetten.

Taken:

– Uitvoeren publiciteitsplan 2019 en opzetten plan 2020 met budgetbeheer

– Ontwikkelen van marketing en communicatiebeleid

– In overleg (ludieke) marketingacties bedenken voor voorstellingen

– Berichten opstellen voor communicatiemiddelen en versturen

– Databasebeheer

– Contact onderhouden met theaters over publiciteit, pers en media

– Verspreiding publiciteitsmateriaal

– Website actueel houden

– Content voor social media bedenken en social media bijhouden

– ontvangen en begeleiden van publiek en genodigden bij voorstellingen.

Vereisten
initiatiefrijk, aanpakker, zelfstandig, flexibel, communicatief vaardig, goede schrijfvaardigheid, affiniteit met (jeugd)theater, nauwkeurig, in bezit van diploma van relevante opleiding, HBO werk- en denkniveau.

Wij bieden

Een veelzijdige plek op het kantoor in Zwolle met ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid, binnen een klein, betrokken team van harde werkers. De vergoeding is conform cao Toneel en Dans 2016-2019.

Spreekt dit je aan? Stuur dan je motivatie  en C.V. naar Nicolette Klein Bleumink, zakelijk leider via nicolette@gnaffel.nl.

Reacties via Facebook

Reacties