Wees geen vierkant (10+)

Be there or be square

Amber en Sofia bereiden zich voor op het feest van het jaar. Alles moet kloppen: de muziek, de snacks en natuurlijk Ambers outfit. Ze oefenen alvast alle mogelijke situaties, zodat Amber op het feest altijd weet wat ze moet zeggen of doen. Welke rol neem je aan op je eigen feest? Ben jij de gangmaker die altijd op tafel danst, of trek je je liever terug in keuken zoals Sofia elk jaar doet? Maar wat betekent het voor je vriendschap als je voelt dat je van rol wil veranderen?

Op dit themafeest komt iedereen verkleed als zijn of haar held. Maar bij Amber en Sofia komen die helden opeens echt uit de koelkast tevoorschijn. Hoe voer je een gesprek met iemand waar je zo fan van bent? En wat vindt die held eigenlijk van jou en de rol die jij hebt gekozen?

Wees geen vierkant is een humoristische, muzikale voorstelling voor iedereen die wel eens twijfelt. Over vriendschap, keuzes maken, hokjes en hoe je daar in of uit zou willen stappen.Spel:                                   Willemijn de Jonge en Karlijn Koel
Tekst:                                  Elly Scheele
Regie:                                 Loek de Bakker
Decor en kostuums:         Sacha Zwiers
Poppen en coaching:       Elout Hol
Muziek:                              Rob Peters en Dries Bijlsma

Reacties via Facebook

Reacties